Защо да изберем Надуваем SUP Падъл Борд MAQUA

Защо да изберем Надуваем SUP Падъл Борд MAQUA

7 януари 2023

Имате ограничено пространство за съхранение, ако живеете в малка къща или апартамент, може да нямате достатъчно свободно място. Надуваемите SUP бордове са компактни, когато са в отдуто състояние и могат лесно да се съхраняват в малки пространства, като килер или багажника на автомобила. Благодарение на раницата предлагана в комплекта съхранявате в нея Надуваемия SUP падъл борд MAQUA и всички аксесоари - Алуминиево гребло; Допълнителна лопатка към Алуминиево гребло за каяк гребане; Двупосочна помпа за надуване с манометър; Седалка за каяк гребане; Модул финки с лесен монтаж – демонтаж; Защитно въже LEASH; Колан за пренасяне; Комплект за ремонт.

Aко пътувате с автомобил, влак, автобус или самолет, можете да пренесете надуваемия си борд и да се наслаждавате на безгрижно и приятно гребане на всяка една точка от Вашето пътуване. Надуваемия SUP падъл борд MAQUA е Вашият избор на подобен борд, когато пътувате компактно и на по-дълги разстояния. Вие ще пътувате с кола до морето, разгледайте и изберете едно от Нашите предложения на надуваеми SUP бордове.

Надуваемият SUP падъл борд MAQUA е подходящ за турове, разходки около брега на морето, но също така и за риболов и йога, понеже е по-податлив на натиск. Най голямото предимство на надуваемите SUP падъл бордове MAQUA е свързано с вариацията от финки - перки, които може да прикрепите отдолу. И трите финки могат да се сменят. При спокойни води и гладка повърхност на водата, моля монтирайте САМО централната голяма финка / перка. При леко бурно море и неспокойни води и желание за сърфиране по вълни или йога, моля монтирайте и двете странични допълнителни финки / перки.

Предимствата при надуваемия SUP падъл борд MAQUA са свързани с оптимизация на пространство и практичност. Изграден от съшит PVC материал, този вид падъл борд достига размерите си чрез помпа, която разпъва и така втвърдява PVC материала до степен на твърда дъска. С подсилки в краищата и грапава повърхност EVA PAD, която предпазва от хлъзгане надуваемия SUP падъл борд MAQUA се превръща в средство за различни активности във водата.

Като допълнение към Нашите модели SUP падълбордове предлагаме богато разнообразие от допълнителни аксесоари и резервни части на склад, както и гаранционна и извънгаранционна подръжка за всички предлагани модели SUP падълборд.

Падълбордингът е забавно занимание за Вас и семейството Ви, но и е полезен за здравето Ви. Падълбордингът е една чудесна лятна тренировка за цялото Ви тяло..

прочети още

• Начин на захват и правилно положение на греблото • Как да се качите и изправите върху падълборда • Как да запазите равновесие върху падълборда

прочети още

• Как да изберем правилния SUP Падъл Борд • Къде може да се практикува SUP Падъл Борд • Как да гребем със SUP Падъл Борд • Как да сърфираме по вълни със SUP Падъл Борд

прочети още

Как да изберем Надуваем SUP Падъл Борд, съобразно Размер, Обем и Оптимално Натоварване?

прочети още

Богат избор от необходими аксесоари и резервни части

прочети още

Как да Използваме Алуминиево Гребло от 3 и 4 Части MAQUA

прочети още

Как да използваме Двупосочна Помпа за Надуване с Манометър MAQUA

прочети още